TARIEVEN

Tarieven

Op deze pagina vind u de tarieven en startdata van zowel de volledige TechMBA-opleiding als de afzonderlijk te kiezen TechMBA-modules. U kunt ook meerdere, losse modules bij ons volgen. De inschrijving is vrijblijvend. Na inschrijving wordt u uitgenodigd voor een gesprek waarin uw achtergrond en ambitie voor het volgen van deze MBA-opleiding met u wordt doorgenomen.

Volledige TechMBA

Door te kiezen voor de volledige TechMBA-opleiding volg je onderstaande vier studiemodules die inhoudelijk naadloos op elkaar aansluiten. Deze integrale benadering bied je als technische professional het meest complete ondernemersperspectief. Met deze TechMBA word je een volwaardige ‘entrepreneurial engineer’.

   N.t.b.

Kosten volledige TechMBA: € 11.875,-

(Incl. afstuderen, excl. vliegreis Zuid-Afrika)

Module 1

Innovation & Entrepeneurship

Leer vanuit een internationale kennisomgeving over innovatie en ondernemerschap. Wat zijn ‘proven practices’, en hoe zijn die toe te passen bij een techbedrijf? Maak de customer journey en leer innovaties te implementeren.

    N.t.b.

Kosten Innovation & Entrepeneurship: € 2.900,-

Module 2

Ondernemerslab

In deze op de praktijk gerichte module worden actuele cases van techbedrijven behandeld door terzake kundige docenten. Ook spar je met je mede-deelnemers over jouw in te brengen cases en denk je actief mee met hun vraagstukken.

    N.t.b.

Kosten Ondernemerslab: € 4.750,-

Module 3

European Business

Beslissingen in Brussel hebben invloed op nationale wet- en regelgeving. Ontdek bij deze module hoe EU-besluiten tot stand komen en welke partijen daarbij invloed uitoefenen.

    N.t.b.

Kosten European Business: € 2.750,-

Module 4

International Business

Breng een bezoek aan een nieuwe, innovatieve economie en leer hoe je met weinig, veel voor elkaar kan krijgen. De module wordt verzorgd in samenwerking met de University Stellenbosch, South Afrika.

    N.t.b.

Kosten International Business: € 3.450,-

(Excl. vliegreis Zuid-Afrika)

Lisette Poldermans smoelenboek

Benieuwd of de TechMBA bij jou past?

Neem contact op met Lisette Poldermans, voorlichting & sales TechMBA. Stuur een bericht of bel op 06-47043890.

Stuur bericht