Ondernemerslab

Ondernemen in de praktijk

De module Ondernemerslab werk je een zelf gekozen consultancy opdracht uit. De vorderingen leg je regelmatig voor aan mede-deelnemers zodat je in alle veiligheid kan leren van elkaars aanpak en uitwerking. Met deze inzichten til je je consultancy opdracht naar een hoger plan. Tevens krijg je een uniek kijkje in vraagstukken en oplossingen bij andere (tech)bedrijven).

Leer budgetteren
Maak je business case
Leer wat echt belangrijk is in tech
Sleutel van startup naar scale-up

Download de brochure

Is je interesse gewekt in de TechMBA-opleiding en heb je behoefte aan meer informatie om de juiste keuze te maken? Download dan nu de brochure.

Download brochure

Colleges en zelfstudie

Bij het Ondernemerslab breng je de theorie in de praktijk. Via een flink aantal hoorcolleges en het daarbij behorende uitwerken van huiswerkopdrachten via zelfstudie krijg je veel praktijkervaring met onder meer projectmanagement, leiderschapsvaardigheden, onderzoeksmethoden en finance. Ook beheers je op ondernemersniveau na afloop van deze studiemodule  de onderwerpen HR, legal en logistiek.

Andere modules uit de TechMBA

Politiek

European Business

Beslissingen in Brussel hebben invloed op nationale wet- en regelgeving. Ontdek bij deze module hoe EU-besluiten tot stand komen en welke partijen daarbij invloed uitoefenen.

Internationaal

International Business

Breng een bezoek aan een nieuwe, innovatieve economie en leer hoe je met weinig, veel voor elkaar kan krijgen. De module wordt verzorgd in samenwerking met de University Stellenbosch, South Afrika.

Ondernemen

Innovation & Entrepeneurship

Leer vanuit een internationale kennisomgeving over innovatie en ondernemerschap. Wat zijn ‘proven practices’, en hoe zijn die toe te passen bij een techbedrijf? Maak de customer journey en leer innovaties te implementeren.

Benieuwd of de TechMBA bij jou past?

Neem contact op met Lisette Poldermans, voorlichting & sales TechMBA. Stuur een bericht of bel op 06-47043890.

Stuur bericht