International Business

Innovatief Zuid-Afrika

De module International Business wordt gegeven in Zuid-Afrika. Gedurende een week maak je op verschillende manieren kennis met deze nieuwe, innovatieve economie. Zo wordt verschillende (tech)bedrijven bezocht die zich door innovatie onderscheiden en succesvol zijn. Leer hoe je met weinig, veel voor elkaar kan krijgen. De module wordt verzorgd in samenwerking met de University Stellenbosch, South Afrika.

Omgaan met cultuur arm/rijk
Duurzaamheid en creativiteit
Startups met beperkte middelen
High ranking university

Download de brochure

Is je interesse gewekt in de TechMBA-opleiding en heb je behoefte aan meer informatie om de juiste keuze te maken? Download dan nu de brochure.

Download brochure

Leer alles over de economie en culturele verschillen

In Zuid-Afrika neem je ook plaats in de schoolbanken. In een flink aantal hoorcolleges leer je onder meer over innovatie en digitale transformatie in Zuid-Afrika, zie je hoe culturele verschillen van invloed zijn op het zaken doen en krijg je de laatste stand van zaken op het gebied van duurzaamheid in het zuidelijkst gelegen Afrikaanse land.

Zelf de cultuur opsnuiven

Om ook zelf een indruk te krijgen van de cultuur in Zuid-Afrika worden verschillende uitstapjes georganiseerd. Zo wordt onder meer een bezoek gebracht aan de beroemde Tafelberg en heb je de mogelijkheid om kennis te maken met de flora en fauna van Zuid-Afrika. De avonden zijn, afgezien van te maken opdrachten en voorwerk, vrij te besteden.

Andere modules uit de TechMBA

Strategisch perspectief

Ondernemerslab

In deze op praktijkgerichte module worden actuele cases van techbedrijven behandeld door terzake kundige docenten. Ook spar je met je mede-deelnemers over jouw in te brengen cases en denk je actief mee met hun vraagstukken.

Politiek

European Business

Beslissingen in Brussel hebben invloed op nationale wet- en regelgeving. Ontdek bij deze module hoe besluiten in de Europese Unie tot stand komen en welke partijen daarbij invloed uitoefenen. Speciale aandacht gaat uit naar de lobbycultuur.

Ondernemen

Innovation & Entrepeneurship

Leer vanuit een internationale kennisomgeving over innovatie en ondernemerschap. Wat zijn ‘proven practices’, en hoe zijn die toe te passen bij een techbedrijf? Maak de customer journey en leer innovaties te implementeren.

Benieuwd of de TechMBA bij jou past?

Neem contact op met Lisette Poldermans, programma coördinator TechMBA. Stuur een bericht of bel op 06-47043890.

Stuur bericht