Innovation & Entrepeneurship

Solide bedrijfskundige ondernemersbasis

Om als ondernemer naar je vakgebied te kunnen kijken, en kansen op waarde te schatten en te pakken, is een solide kennis van bedrijfskunde onmisbaar. Bij de TechMBA-module Innovation & Entrepeneurship leer je vanuit een internationale kennisomgeving alles over innovatie en ondernemersschap. Wat zijn ‘proven practices’, en hoe zijn die toe te passen bij een techbedrijf? Bepaal de customer journey en leer innovaties te implementeren.

Plan je eigen customer journey
Ken jezelf als techondernemer
Creëer je eigen business canvas
Concreet actiegericht

Download de brochure

Is je interesse gewekt in de TechMBA-opleiding en heb je behoefte aan meer informatie om de juiste keuze te maken? Download dan nu de brochure.

Download brochure

Onmisbaar gereedschap

In de module Innovation & Entrepeneurship leer je van geaccrediteerde docenten in twee dagen de belangrijkste bedrijfskundige principes en methodes, en maak je kennis met de laatste business models. Zo wordt de customer journey uitgebreid belicht en ga je onder intensieve begeleiding zelf aan de slag met het opstellen van een business model canvas. Na het volgen van deze module beschik je over de belangrijkste bedrijfskundige vaardigheden om als technisch professioneel te kunnen ondernemen.

Andere modules uit de TechMBA

Strategisch perspectief

Ondernemerslab

In deze op de praktijk gerichte module worden actuele cases van techbedrijven behandeld door terzake kundige docenten. Ook spar je met je mede-deelnemers over jouw in te brengen cases en denk je actief mee met hun vraagstukken.

Internationaal

International Business

Breng een bezoek aan een nieuwe, innovatieve economie en leer hoe je met weinig, veel voor elkaar kan krijgen. De module wordt verzorgd in samenwerking met de University Stellenbosch, South Afrika.

Politiek

European Business

Beslissingen in Brussel hebben invloed op nationale wet- en regelgeving. Ontdek bij deze module hoe EU-besluiten tot stand komen en welke partijen daarbij invloed uitoefenen. Speciale aandacht gaat uit naar de lobbycultuur.

Benieuwd of de TechMBA bij jou past?

Neem contact op met Lisette Poldermans, voorlichting & sales TechMBA. Stuur een bericht of bel op 06-47043890.

Stuur bericht